Alle lokale Amsterdamse autoverhuurders op één platform. Vergelijk en reserveer direct.

Gratis annuleren Kosteloos annuleren tot 10 minuten voor de huurperiode.

Geen wijzigingskosten Wijzig jouw boeking geheel gratis.

Gegarandeerd de laagste prijs Nooit duurder dan bij de autoverhuurder zelf.

Hoe werkt het

1. Kies Locatie en Tijdstip

2. Selecteer jouw Amsterdamse Bestelbus

3. Bevestig jouw Reservering

Veelgestelde vragen

Om een bestelbus te reserveren hebben wij enkel jouw naam en e-mailadres nodig. Wanneer je de bestelbus ophaalt, moet de hoofdbestuurder het volgende bij zich hebben:

 • Een geldig legitimatiebewijs en een geldig rijbewijs.
 • Pinpas met voldoende saldo om de borg en huurprijs te voldoen.
 • De digitale reserveringsbevestiging
 • Locatie: Dichtbij heeft natuurlijk de voorkeur. Soms kan het voordeliger zijn om een locatie iets verder weg te kiezen.
 • Kilometerregeling: De meeste autoverhuurders bieden hun bestelbussen aan met 100 vrije kilometers. Daarna betaal je ongeveer 20 cent per gereden kilometer. Ben je van plan meer kilometers te rijden? Dan is het over het algemeen een goed idee om te kiezen voor een kilometervrije regeling.
 • Eventuele schade aan de bus: Controleer jouw bestelbus voordat je wegrijdt. Zo voorkom je verrasingen achteraf. Tip: maak een foto van de meterstand en eventuele schade.
 • Minimaal 18 jaar, mits in het bezit bent van een rijbewijs. Let op: sommige autoverhuurders hanteren andere voorwaarden (tot 25+ jaar), dit geven wij weer op de vergelijkingspagina.

  Alle bestelbussen zijn volledig verzekerd. Let op: meestal geldt een maximaal eigen risico per schadegeval. Dit eigen risico kan je meestal verlagen of zelfs geheel afkopen.

  Ja, dit is gebruikelijk in de Amsterdamse verhuurindustrie (eigenlijk overal). Wij begrijpen dat dit afschrikwekkend kan werken. Je kan over het algemeen de borg verlagen door het eigen risico te verminderen (tegen betaling).

  Wij gaan echter een stapje verder. Indien er een conflict is over de borg met de autoverhuurder, zullen wij als bemiddelaar optreden. In de meeste gevallen lukt het ons om een voor beide partijen positieve oplossing te vinden.

  Ja. De prijs waarvoor je het voertuig via ons reserveert is ook de prijs die je betaalt bij de autoverhuurder. Indien dit bij het ophalen van het voertuig toch niet zo blijkt te zijn, dan vergoeden wij het verschil.

  Trots op onze Google reviews

  Reinout

  Gisteren heb ik een vrachtwagen gehuurd. Super tevreden. Geweldige service! Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  Tijn

  Top service! Hopelijk leveren ze het binnenkort ook nog af aan je deur.

  Reinier

  Heel vriendelijk geholpen, heel makkelijk te reserveren. Werkte heel eenvoudig en goed. Was super om mee te verhuizen! Aanrader.

  Bestelbus huren in Amsterdam (spelregels)

  Ben je op zoek naar een goedkoop busje? Of zoek je juist naar kwaliteit? Dan ben je bij leasytime aan het juiste adres. Wij zijn namelijk het onafhankelijke prijsvergelijkings- en reserveringssyteem op het gebied van bestelbussen. Het aanbod van de bij ons aangesloten lokale verhuurders wordt weergegeven in één handig overzicht.

  Je kent het wel. Een verhuiswagen huren voor jouw verhuizing is een hele sudoku...het kost uren om allemaal verschillende websites met verschillende tarieven en vooraarden met elkaar te vergelijken.
  De meeste autoverhuurders verhuren hun busjes inclusief 100 vrije kilometers. Daarna wordt ongeveer 20 cent per extra kilometer gerekend. Maar enkele verhuurders bieden hun bestelbussen ook kilometervrij aan. Dit is over het algemeen voordelig indien je grote afstanden gaat afleggen.

  Dan nog het terugbrengen van de bus. Bijna ieder verhuurbedrijf heeft een sleutelkluis waar jij 24/7 de sleutel in kunt deponeren. Ja je leest het goed: 'bijna' ieder verhuurbedrijf. Ook hierin zitten weer verschillen. Slechts een voorwaarde is vaak hetzelfde. Namelijk dat je tot 24:00 parkeergeld moet betalen als je het voertuig terugbrent na sluitingstijd.

  De oplossing? Al het aanbod in één overzicht: leasytime dus!

  Wij doen er alles aan om jou te ontzorgen tijdens jouw verhuizing. Toch blijft rijden met een busje niet altijd een pretje in Amsterdam. De straten zijn nauw, er is weinig parkeergelegenheid en links- en rechts razen fietsers voorbij. Hoe kunnen wij daarbij helpen? Nou, om de drukte te vermijden, kan je bij leasytime gemakkelijk zien welk bestelbusje jij zo vroeg mogelijk bij jouw in de buurt kunt huren.

  Als je dan toch in de drukte belandt, dan kan je de volgende spelregels als richtlijnen hanteren:

  • Fietsers rijden in jouw dode hoek (!) en nemen altijd voorrang;
  • Bestelbusjes worden regelmatig stil gezet om uitgeladen te worden. Dit wordt gedoogd, maar zorg dat het niet te lang duurt (anders heb je een vergunning nodig);
  • Parkeren is betaald (m.u.v. zondag in de meeste gebieden). Hier wordt regelmatig op gecontroleerd;
  • Veel wegen zijn eenrichtingwegen. Let hier goed op om 'achteruitrij manoeuvres' te voorkomen;
  • Een beetje chaos hoort erbij, geniet ervan! :)

  Klaar om jouw perfecte bestelbus te huren in Amsterdam?

  Ja, graag!

  Nee, ik doe liever zelf moeite en betaal teveel

  Liever telefonisch boeken?

  +31 6 17 222 972
  Als je deze website gebruikt, stem je in met onze Algemene Voorwaarden, Privacy Policy en het gebruik van Cookies.
  LeasyTime B.V.
  Koningin Wilhelminaplein 2, 1062HK, Amsterdam

  Hier opereren wij