Leasytime - Huur met vertrouwen
#Lease#Easy

Pelle en Jeroen, de oprichters van Leasytime

Over Leasytime

Twee jonge ondernemers, gedreven. En oja... twee echte tegenpolen. Combineer dat met de wil om het online reserveren van busjes simpeler te maken en tadaaaa... Leasytime is geboren!

Waarom kost het tegenwoordig nog zoveel moeite om een busje te huren? Het uitzoeken van alle verschillende aanbieders kost je al gauw een paar uur en dan hebben wij het nog niet eens gehad over alle verschillende prijzen en voorwaarden. Per ongeluk bij de verkeerde autoverhuurder huren dat kost je al snel... je raad het al: Jouw borg! Eindeloos zoeken... geen zekerheid... borg kwijt... Nee bedankt!

Dat moet en kan simpeler, toch?

Onze missie

  • Wij helpen iedereen die een busje wilt huren;
  • Bij het reserveren van hun ideale bus;
  • Door ons Leasytime vergelijkingsplatform;
  • Waarmee je gemakkelijk alle busjes kan vergelijken;
  • Waardoor jij direct tijd en geld bespaart;
  • En wij zorgen ervoor dat alles goed gaat;

  • Alles is dus zo geregeld. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken!

Leasytime in Actie

Oprichters van Leasytime

Jeroen

Jeroen Swart kan worden omschreven als een doordacht persoon. Gaat graag voor zekerheid. Structuur en regelmaat zijn dan ook iets waar hij zich comfortabel bij voelt. Als fiscalist bij een groot internationaal advocatenkantoor stond Jeroen internationale bedrijven bij om meer geld te verdienen. Na een aantal jaren besloot hij om meer impact te gaan maken. Tegenwoordig houdt Jeroen zich -naast vroeg opstaan en next level excelsheets maken- bezig met het coderen van ons vergelijkingsplatform.

Pelle Elsten kan worden omschreven als een energiek persoon. Kiest graag voor drukte. Opschudding en wanorde passen dan ook precies in zijn straatje. Als hoofdinkoop op een Amsterdamse scheepswerf was Pelle verantwoordelijk voor de aanschaf van alle goederen en diensten. Na jaren vroeg opstaan besloot hij daarin verandering te brengen. Tegenwoordig houdt Pelle zich -naast flauwe woordgrappen en telefonist spelen- bezig met het benaderen en verbinden van klanten en verhuurders.

Direct huren
LeasyTime B.V.
Turbinestraat 6, 1014AV, Amsterdam