Alles over een 6 personen busje huren.

6 persoons busje huren? In het busje passen 6 personen inclusief de bestuurder. Daarnaast heeft deze bus een laadruimte van 3m3 tot 4m3. Ideaal om koffers of ander materieel mee te nemen.

 • Gemiddelde afmetingen laadruimte:
  0.8m L x 1.25m B x 1.3m H
 • Aantal personen: 6 inclusief bestuurder
 • Brandstof: Diesel
 • Rijbewijs: Standaard B rijbewijs

Prijs van een 6 persoons busje

70 - 100 (dagprijs)

Een 6 persoons busje huur je al vanaf 69 euro per dag. Voor een weekend betaal je ongeveer 220 euro. Zorg er wel voor dat je dit busje tijdig reserveert, zeker als je in het hoogseizoen een busje nodig hebt. Zo voorkom je dat je last-minute alle verhuurders moet afbellen op zoek naar een goed busje en heb je ruime keuze.

Rijden in een 6 persoons busje

Ga je rijden in een 6 persoons busje? Wij hebben een aantal tips voor je.

 • Tip 1 Houd rekening met je draaicirkel.
  Zorg ervoor dat je zo laat mogelijk instuurt, zodat je genoeg ruimte hebt voor de bocht.

 • Tip 2 Stel je spiegels goed in.
  Je hebt ze nodig omdat je minder zicht hebt. In de laadruimte van busjes zit vaak geen raam, achterom kijken heeft dan weinig nut.

 • Tip 3 Let op de hoogte van je bus.
  De doorrijhoogte van sommige wegen kan laag zijn. Ook kun je met busje niet in alle parkeergarages parkeren. Hotels hebben soms lage parkeergarages. Bovenhoofdse schade wordt vaak minder verzekerd omdat dit schade is die makkelijk te voorkomen is. Informeer van te voren naar de hoogte van je routes.

Kilometervrij busje huren of juist niet?

Wanneer je veel kilometers gaat rijden in dit busje, bijvoorbeeld naar wintersport of een roadtrip, kan het verstandig zijn om een kilometer vrij busje te huren. Een kilometervrij busje kost vaak ongeveer 20 euro per dag extra. Daarnaast kost een extra kilometer bij een niet kilometervrij busje vaak ongeveer 20 eurocent extra. Dit betekent dat het vanaf 100 extra kilometer per dag goedkoper is om een kilometervrije bus te huren. Let er op dat de prijzen verschillen per verhuurder.

Alternatieven

Toch met meer mensen op reis? Of extra laadruimte nodig? Kies uit één van de onderstaande busjes die veel worden gehuurd.

7 persoons busje huren

Vanaf € 79 per dag

7 persoons bus
9 persoonsbus huren

Vanaf € 89 per dag

9 persoons bus
9 persoonsbus verlengd huren

Vanaf € 89 per dag

9 persoons bus verlengd
Direct huren
LeasyTime B.V.
Turbinestraat 6, 1014AV, Amsterdam