Wie ben je?

Hi! Mijn naam is Jasper Holtland en ik ben 21 jaar oud. Ik woon in Kampen en ik studeer in Deventer. Daarnaast voetbal ik drie keer in de week bij mijn club Go-Ahead en werk ik als pakketbezorger. Het komende half jaar ben ik de stagiair van Leasytime. Ik zal mij hier richten op de digital marketing van het bedrijf.

Pasfoto marketing Stagiair Jasper Leasytime

Wat doe je?

Ik studeer sportmarketing in Deventer. Sportmarketing is een opleiding in de richting commerciële economie, maar de opleiding is gericht op sport. Zo is mijn minor sportmarketing en heb ik bijvoorbeeld de vakken Sport & ethiek en Sport & recht. Daarnaast zijn veel van onze projecten bij sport gerelateerde bedrijven, zo heb ik een project gedaan voor FC Twente en heb ik een eigen sportevenement, een obstacle run,  georganiseerd met meer dan 300 deelnemers.

Hoe kom je bij Leasytime terecht?

Via een vacature van Leasytime en Qadoo. Door het coronavirus was het lastig om een stageplek te vinden, maar ik loop nu stage bij beide bedrijven en ik heb het erg naar mijn zin. Ik was op zoek naar een wat kleiner bedrijf omdat ik erg benieuwd was naar het opbouwen van nieuw bedrijf.

Wat kunnen we van jou verwachten?

Ik ga mij richten op sociale media en hoop ik hier mee naamsbekendheid te werven en de klanten te informeren. Ik zal jullie meenemen binnen dit bedrijf en jullie zo veel mogelijk laten zien. Daarnaast hoop ik een positieve bijdrage te bieden aan de website en zal ik onderzoek doen naar de markt waarin het bedrijf zich bevind.

Waar kunnen we jou wakker voor maken?

Voor een goed potje voetbal en een gezellige derde helft mag je mij zeker wakker maken. Daarnaast doe ik graag een drankje in de stad en speel ik graag een potje FIFA op mijn vrije dag.