Wie ben je?

Hi, mijn naam is Jeroen Swart, ik ben 28 jaar jong en woon in Amsterdam. Als ik mijzelf in één woord zou moeten omschrijven, dan is dat met het woord ‘toegewijd’. Op het moment dat ik ergens voor ga, dan ga ik er echt voor. Dit zie je bijvoorbeeld ook terug bij mijn werkzaamheden voor Leasytime. Er gaat bijna geen enkele dag voorbij zonder dat ik mijn laptop even openklap. Als ik door mijn lieftallige wederhelft dan toch gedwongen wordt om even mijn werkzaamheden links te laten liggen, betrap ik mezelf er vaak op dat ik met mijn gedachte toch bij de business ben.

Vijf vragen aan Leasytime founder Jeroen

Wat doe je?

Eigenlijk alles op social media marketing en het aantrekken van nieuwe partners na. Hieronder valt de algemene strategie, het verbeteren van de website, SEO optimalisatie, funding aantrekken en conversie optimalisatie. Nu ik erover nadenk is het eigenlijk best grappig dat ik totaal geen ervaring heb met bovenstaande punten. Met andere woorden, alles is nieuw voor mij. 

Gelukkig gaat het mij allemaal vrij goed af. Het geheim? Toewijding! Ik geloof er heilig in dat iemand die hard werkt met één duidelijke doel voor ogen, grote dingen kan bereiken. Daarbij moet je jezelf triggeren om alles te begrijpen wat je leest en doet (dit geldt mijns inziens voor alles). Door dit te doen, pak je nieuwe dingen razendsnel op.

Hoe kom je bij Leasytime terecht?

Al vanaf kinds af aan was ik bezig met diverse kleine ondernemingen. Ik weet nog goed dat ik een jaartje of 11 was en een soort gangster spelletje speelde. In dit spel moest je op een link klikken, zodat jouw gang de andere speler aanviel. Op een gegeven moment ging de website offline. Dat vond ik zo jammer, dat ik een kopie van de site heb gemaakt (met hulp), zodat ik mijn geliefde spelletje verder kon spelen. Het ontbrak mij echter aan economisch inzicht om dit spelletje ook financieel rendabel te maken.

Fast forward, heb ik nog flink een aantal projectjes gehad. Denk aan een studenten touw en blok verhuurplatform, een verhuisbedrijf en een boot die wij -zonder kennis van zaken- van reddingssloep om hebben gebouwd tot een echt Amsterdamse grachten sloep. #metdankaanArjendebestemonteurvanNederland.

Na mijn rechtenstudie ben ik aan de slag gegaan als fiscalist bij advocatenkantoor. Hier heb ik 3,5 jaar veel geleerd en een onwijs leuke tijd gehad. Eigenlijk was er geen enkele reden om weg te gaan, maar het ondernemen begon toch te kriebelen. En toen bedachten Pelle en ik Leasytime…

Wat kunnen we van jou verwachten?

100% toewijding. Mijn teamgenoten worden regelmatig gek van mij als ik weer eens chagrijnig wordt, omdat ik vind dat wij afdwalen van het uitgestippelde pad. Sorry jongens, ik bedoel het goed. Ik wil gewoon dat mensen super snel, zonder zorgen een duurzaam busje huren voor de beste prijs.

Waar kunnen we jou voor wakker maken?

Als jij me echt nodig hebt, dan mag je mij altijd wakker bellen. Graag eerst het nummer proberen dat te vinden is op deze website. Pelle is waarschijnlijk toch nog wakker.

 

1 Comment(s)


Dylan

Als je moet kiezen tussen jouw wederhelft of de business. Welke kies je dan?

November 27, 2020