Vandaag zetten wij Amcar Autoverhuur uit Amsterdam in de spotlight. Denk jij erover om te verhuizen en wil jij een busje huren in het centrum van Amsterdam? Het bedrijf bestaat al sinds 1989 en heet je graag van harte welkom. Om je op weg te helpen hebben wij een aantal dingen op een rij gezet. De prijs, de locaties en andere zaken waar je rekening mee moet houden.

Logo van Amcar AutoVerhuur uit Amsterdam

Logo van Amcar Autoverhuur uit Amsterdam


Inhoud


Even voorstellen: Amcar Autoverhuur

Als je in Amsterdam woont dan heb je de busjes vast wel zien rondrijden.
Je herkent ze niet alleen aan de grote roze letters met hun naam, maar ook doordat ze al glimmend van (zo goed als) nieuwheid en netheid door de Amsterdamse straten rijden. Gezien de locatie van de vestiging, de kwaliteit en de ontzettend vriendelijke service is betaal je voor zo'n bus echt een schappelijke prijs.

Toen wij eigenaar John spraken, gaf hij zelf ook aan dat zijn auto's en busjes stuk voor stuk van goede kwaliteit zijn. "De klant verwacht het nieuwste van het nieuwste, dus dat geef ik ze. Mijn klanten verhuizen eigenlijk altijd met een glimlach".  Wij kunnen na ons bezoek niets anders dan de boodschap van deze uitspraak bevestigen. Hier worden wij blij van!

John en zijn personeel staan voor je klaar om je op weg te helpen bij jouw verhuisklus. Huur jouw bestelbus in Amsterdam via Leasytime en wij compenseren de CO2 uitstoot van jouw busje.

Amcar verhuizing

De huurders van Amcar Autoverhuur verhuizen met meer dan een glimlach.


Prijsoverzicht

Als je op zoek bent naar het goedkoopste busje van de markt, dan ben je bij dit bedrijf niet aan het juiste adres. Aan de andere kant zijn de verhuisbussen nou ook weer niet enorm duur vergeleken met de echte prijsvechters. Oordeel zelf: 

 • Je huurt een kleine verhuisbus voor € 67,00 per dag.
  Korte klus? Voor € 49,00 neem je 'm voor 4 uur mee.
 • Een middelgrote verhuisbus huur je voor € 95,00 per dag.
  Het 4-uurs tarief is €65,00.
 • Je huurt een grote verhuisbus voor € 140 per dag
  4 uur kost € 90,00.

  Let op: op zaterdag geldt het 4-uur tarief van 08:00-12:00, 13:00-17:00 en 17:00-gehele avond.

Valt mee toch? Voor deze prijs krijg je ook het nodige terug. Ten eerste krijg je er kwaliteit bussen voor terug. Daarnaast hoef je niet naar de rand van de stad te fietsen om deze bus op te halen. Je treft deze autoverhuurder in het centrum van de stad (Oud Zuid) aan. 


Kwaliteit van de busjes

Zoals wij in de inleiding al schreven, vindt John het belangrijk dat zijn klanten in verhuisbussen van goede kwaliteit rijden.

Het gros van Amcar Autoverhuur zijn busjes bevat dan ook achteruitrijcamera's, waarschuwingsalarmen voor parkeren en elektrische deurvergrendeling. De verhuisbussen zijn over het algemeen niet ouder dan 3 jaar. 

Het is jammer dat het bedrijf slechts weinig digitale reviews verzamelt, dus je zult mij op mijn blauwe ogen moeten geloven. De reviews die online te vinden zijn, zijn overigens overwegend positief.


Locatie en openingstijden

Locatie
Amcar AutoVerhuur Amsterdam
Jacob Obrechtplein 13-15
1071 KS Amsterdam

Let op: het bedrijf zit midden in een woonwijk in Amsterdam Oud-Zuid. Het zou zomaar kunnen dat je er voorbij rijdt.

Openingstijden (aangepast vanwege het coronavirus)
Maandag t/m zaterdag: 07.30 – 18.00
Zondag: 09.00 – 12.00

Amcar Autoverhuur Ingang

Vestiging van Amcar Autoverhuur verstopt midden in Amsterdam Oud-Zuid.


Handige weetjes over een busje huren bij Amcar Autoverhuur

Voor het huren van een bus zit je goed met een rijbewijs B dat je minimaal 1 jaar in je bezit hebt.

Je dient je rijbewijs en een geldig legitimatiebewijs te tonen bij het ophalen van de bus. Echt meenemen dus!

Doordat het bedrijf beschikt over een sleutelkluis kun je de bus 24/7 terugbrengen. Let er wel op dat je na sluiting mogelijk parkeergeld moet betalen voor de bus.

Busje medium huren bij Amcar AutoverhuurBusje Large huren bij Amcar Autoverhuur

De busjes van Amcar Autoverhuur

Conclusie

Wil jij een kwaliteitsbus voor een goede prijs in het centrum van Amsterdam? Dan ben je bij Amcar Autoverhuur op de juiste plek. Zoek jij echter het goedkoopste van het goedkoopste en ben je daarvoor bereid naar de rand van de stad te fietsen, dan raden wij je aan om jouw busje te vergelijken te huren in Amsterdam.

Al met al worden wij heel blij van dit bedrijf en zijn wij bijzonder trots dat leasytime zich een partner mag noemen van Amcar Autoverhuur. 

Take it leasy!

Volgende post: Autoradam, is er maar één echt de goedkoopste?