Wij kennen BusterRent Amsterdam en eigenaar Giel al langer dan vandaag. Vandaag stellen wij dit bedrijf aan jou voor.

Logo BusterRent Amsterdam

Het logo van BusterRent Amsterdam


Inhoud

Even voorstellen: BusterRent Amsterdam

Wij hebben in het verleden al eens samengewerkt met dit bedrijf. Deze samenwerking heeft hoogte- en (letterlijk) dieptepunten gekend. Ja, wat kunnen wij erover zeggen...Pelle en ik klopten in onze studententijd bij Giel aan. Wij verhuurden namelijk op diverse plaatsen in A'dam een touw en blok en werden regelmatig gevraagd of wij ook konden helpen met de verhuizing.

Dit deden wij natuurlijk graag, maarja...de klanten vroegen ook om een verhuisbus #ja-Pelle&Jeroen-dathadjezelfookkunnenverzinnen. Ok, wij dus op zoek naar een partner.

Na bij diverse autoverhuurders bot gevangen te hebben, kwamen wij terecht bij Giel. Wij gaven aan dat wij wel een paar keer per week een bus bij hem zouden huren als wij een korting op de huurprijs kregen. Giel: "Prima, doen we!" Binnen 15 minuten stonden wij buiten en hadden wij onze partner gevonden.

Sorry!

In plaats van een paar keer per week, bleek dat wij de busjes slechts eens in de zoveel tijd nodig hadden. Sorry, maar een inschattingsfoutje kan gebeuren toch? Toen wij de zaken iets beter voor elkaar hadden en met een grotere regelmaat een bus huurden bij Giel, ging het één keer fout. De bus bleek net iets hoger dan het dak van het tankstation....of het dak lager dan de bus?

Resultaat: klein kusje

Sorry - zo zag het er natuurlijk niet helemaal uit, maar we hebben er geen foto meer van en wilden het niet nog een keer reproduceren.

Ha nee, zo erg was het niet hoor. Maar zo voelde het wel.

Bij deze dus nogmaals: #sorry BusterRent Amsterdam. Gelukkig heeft onze relatie geen deuk opgelopen.

 

Huurprijzen

Voordat wij het over de huurprijzen gaan hebben, is het goed om te weten dat alle bussen geldt dat ze kilometervrij zijn. Hierdoor zijn de busjes uitermate geschikt voor een verhuizing vanuit A'dam naar een plaats buiten A'dam (en vice versa).

De echte koopjesjagers kunnen het zeker overwegen om een verhuiswagen te huren bij deze autoverhuurder. De prijs is voornamelijk interessant wanneer jij verhuist naar een plaats buiten Amsterdam.

Reken maar mee: als je 300 km op een dag rijdt, betaal je al snel € 40 extra bij een andere autoverhuurder. Bij Giel en consortium: € 0,0.

Oordeel anders zelf.

  • Small verhuisbus: v.a. €75,00 per dag
  • Medium verhuisbus: v.a. €85,00 per dag
  • Large verhuisbus: v.a. €129,00 per dag

Heb je een een wat kleinere klus op de planning staan?
Bovenstaande bussen zijn ook voor een periode van 4 uur te huur. Voor de kleine bus betaal je dan €50,00, voor de middelgrote €65,00 en voor de grote bus €109,00.

Benieuwd naar de prijs van BusterRent Amsterdam in vergelijk met andere autoverhuurders in Amsterdam? Vergelijk alle prijzen hier.

Huur hier een Verhuiswagen bij BusterRent Amsterdam

 

Kwaliteit van de busjes bij BusterRent Amsterdam

Je krijgt bussen van Mercedes kwaliteit. Of dit nou betekent dat je altijd een Mercedes bus krijgt of een bus krijgt die in zeer goede staat is, weten wij ook niet. Wij hebben echter wel gezien dat Giel in de afgelopen 6 jaar zijn wagenpark enorm heeft vernieuwd. Vrees dus niet, met de kwaliteit bussen zit het wel goed.

 

Locatie en openingstijden

Locatie
BusterRent Amsterdam
Joan Muyskenweg 32A (1 hoog)
1114 AN Amsterdam

Openingstijden
Maandag tot en met zondag van 9.00uur tot 13.00uur.
LET OP: andere afhaaltijden mogelijk in overleg, terugbrengen van de bus kan tot 21.00uur dankzij de sleutelkluis.

 

Handige weetjes over een bus huren bij BusterRent Amsterdam

  • Je rijdt echt KM-vrij, dus geen verrassingen achteraf. Verlaat je Amsterdam? Dan is BusterRent prijstechnisch een voordelige keuze!
  • Je huurt alle bussen met een rijbewijs B (vergeet je rijbewijs niet mee te nemen).
  • Kom je met je eigen auto, dan parkeer je deze veilig op het terrein voor 5 euro per dag.

 

Conclusie

Samengevat: Mercedes-kwaliteit bussen, goede prijs, kilometervrij en vergevingsgezind.

Ben jij vrolijk geworden van BusterRent Amsterdam of vond je het gewoon een mooi verhaal? Klik op onderstaande link om jouw verhuiswagen te huren bij Giel.

Verhuisbus huren bij BusterRent.

Take it Leasy!

Volgende post: Diks Autohuur is een hip familiebedrijf