In een ander format dan dat je van ons gewend bent, schijnen wij onze koplampen graag eens op INQAR AdrieJonk. Je vindt dit bedrijf in Zaandam, Purmerend en Heerhugowaard.

Wij nemen je graag terug naar januari 2019. Met een select groepje van 6 personen hadden wij een wintersport gepland. Niemand had een auto, dus wij waren op zoek naar een klein busje om ons naar de bestemming te brengen (en het liefst weer terug). Een bus huren voor wintersport bleek echter niet eenvoudig...Totdat wij uitkwamen bij deze autoverhuurder.

Inhoud

Een bus huren voor wintersport

Veel bedrijven adverteren ermee, maar op de één of andere manier bleek het toch lastiger dan gedacht.

Bij een niet nader te noemen autoverhuurder, vroegen wij om een bus te huren voor 6 personen. Mevrouw van [bedrijf]: "Nou meneer, het is niet de bedoeling dat u met onze bussen op wintersport gaat". Hierop reageerde ik zeer verbaasd. Immers, het bedrijf adverteerde zelfs met auto's voor op wintersport. De mevrouw van [bedrijf] erkende dit, maar toch was het niet mogelijk. #Raar....

Volgend bedrijf. "Wat leuk dat u een bus wil huren voor op wintersport meneer!" Prima, geregeld. Nadat wij de telefoon neer hadden gelegd, bedachten wij ons dat winterbanden in Oostenrijk verplicht zijn (!). Daarop klommen wij weer in de telefoon. Wat de beste meneer mij toen vertelde, verbaast ons tot op de dag van vandaag. "Nou meneer, dat hangt af van welk busje wij op dat moment beschikbaar hebben. Wij weten twee dagen voor uw wintersport of wij een busje met winterbanden hebben." #wait, wat?!

 

En toen kwamen wij uit bij...INQAR AdrieJonk

Uiteindelijk kwamen wij bij deze autoverhuurder terecht. Wij schrokken even toen wij het 'busje' zagen. Niet negatief, nee absoluut niet. Er stond namelijk een gloednieuwe Ford Transit met EXTRA laadruimte. Jonk: "Ja, u gaf aan dat u bezorgd was of al uw spullen wel in de auto zouden passen, dus wij hebben u een gratis upgrade gegeven!"

Wow, lekker bezig INQAR AdrieJonk.

Adrie jonk INQAR

INQAR AdrieJonk vestiging Purmerend

 

Een goede prijs/kwaliteit-verhouding

Met de kwaliteit van de wagen zat het dus wel goed. 'Wat kost dat dan'? hoor ik jou al vragen. Ik heb de bon even opgezocht. Voor een periode van 10 dagen en 2.034 kilometer op de teller, betaalde ik € 822,- Dus iets meer dan 80 euro per dag - kilometervrij.

factuur inqar

 

Ok, wij zullen eerlijk toegeven dat wij een korting hadden weten te bedingen (bedankt Kelly), maar dat neemt niet weg dat wij zeer te spreken zijn over de prijs en de kwaliteit.

 

Our confession: dit hebben wij INQAR AdrieJonk maar nooit verteld

Het gehuurde busje bracht ons binnen no-time naar onze bestemming in Oostenrijk: Gerlos. Met vernieuwde energie zochten wij naar een parkeerplekje voor onze bus. Een van onze vrienden: "Volgens mij is de parkeerplaats hier boven". Tsja, wat doe je dan. Je rijdt gewoon naar boven......#OEPS doodlopende weg.

Wat volgde was een achterwaartse hellingproef op ijs met een busje van een paar meter lang (paar duizend kilo). Met 20 bij elkaar verzamelde sterke mannen en sneeuw als stootkussens lukte het uiteindelijk om het busje zonder schade van de helling af te krijgen. Jammer dat wij hier geen filmpje van hebben :)

 

Zouden wij volgende wintersport weer een bus huren bij INQAR AdrieJonk?

Lijkt ons wel, wij zijn enorm enthousiast over dit bedrijf. 

Ohja, ze hebben niet alleen personenbusjes, maar ook zeer goede verhuisbussen. Bovendien zijn wij trots om ze onze partners te mogen noemen.

Take it Leasy, 

Handtekening Jeroen Swart

Handige links:

  • Verhuisbus huren? klik hier

  • Personenbusje huren? klik hier

 

Volgende post: MCR Autoverhuur ofwel MasterCarRent even voorstellen