Bij Kuperus Autoverhuur ben je aan het juiste adres als jij een busje wilt huren in Hilversum. Het van oorsprong Amsterdamse familiebedrijf heeft zichzelf een prominente positie verschaft in het hart van 't Gooi.

Kuperus Autoverhuur - Bakwagens

1953: De start van Kuperus Autoverhuur (1e generatie)

In 1953 startte 'grootvader' Harry in Diemen met Kuperus Autoverhuur. Na een korte periode verhuisde hij naar de Middenweg in Amsterdam waar hij vervolgens een indrukwekkend wagenpark opbouwde. Grootvader Harry was een van de pioniers op het gebied van de inmiddels veelgebruikte autolease-constructies.

2020: Een bekende speler in Hilversum (3e generatie)

Kuperus Autoverhuur is inmiddels in handen van 'kleinzoon' Sander. Een typische DGA met een hands-on mentaliteit waar menig ondernemer jaloers op zou moeten zijn. Het wagenpark van Kuperus Autoverhuur is inmiddels eveneens -op zijn zachtst gezegd- indrukwekkend te noemen. Ik heb de wagens niet geteld, maar het zijn er in ieder geval veel :)

Kuperus Autoverhuur | Sprinters

Kuperus Autoverhuur | Focus op busjes

Het wagenpark van Kuperus Autoverhuur bestaat voornamelijk uit busjes. Het gebruikelijke: Bestelwagens van 3m3 tot 22m3 en 6 tot 9 persoons personenbussen, maar ook de minder gebruikelijke rolstoelwagens en koelwagens. Kortom, als je een busje nodig hebt, ben je bij Sander aan het juiste adres.

Plus- en minpunten

Zoals gebruikelijk hebben wij Kuperus Autoverhuur door onze Leasytime keuringsdienst laten testen. Veelal positieve dingen vallen ons op.

Wagenpark - 9

De auto's op het terrein zijn schoon, zien er goed onderhouden uit en de meeste auto's zijn niet ouder dan 3 jaar. Er is voldoende aanbod om iedereen in 't Gooi te voorzien van een busje.

Klantvriendelijkheid - 9

Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en op een zeer aangename manier rondgeleid. Dit wordt ondersteund door de externe reviews die het bedrijf heeft verzameld. Een 9.8 uit 56 reviews is natuurlijk geen slechte score. Het aantal reviews kan natuurlijk wel omhoog Sander!

Prijs - 7.5

De prijs van de huurauto's is gewoon redelijk. Ja, je kunt de auto's ook goedkoper vinden, maar dan lever je wel aanzienlijk in op de kwaliteit.

Website - 5

Hoewel de website op het eerste gezicht er degelijk uitziet, duurt het op dit moment erg lang voordat je de reserveringsstappen hebt doorlopen. De chatfunctie is daarentegen dik in orde en telefonisch zijn ze ook goed bereikbaar.

Conclusie

Al met al zijn wij zeer positief over dit Hilversumse autoverhuurbedrijf. Afgezien van de website, zit het bedrijf super goed in elkaar. Een indrukwekkend wagenpark, vriendelijk personeel en een redelijke prijs.

Heb jij een busje nodig? Huur jouw busje dan gerust bij Kuperus Autoverhuur.