WAARSCHUWING: Veel mensen krijgen hun borg niet terug nadat ze een verhuisbus huren bij Holland Auto.

Helaas zijn wij niet langer tevreden over het autoverhuurbedrijf Holland Auto. Zij zijn inmiddels geen partner meer bij ons, omdat zij al diverse keren de borg van onze klanten niet hebben teruggestort. Wij zijn al twee incassoprocedures gestart om onze borg terug te krijgen.

De belangen van onze gebruikers en klanten staan bij ons vooraan.


Toen wij net met Leasytime waren gestart, hadden wij de borg voor één van onze klanten voorgeschoten zodat alles soepel kon verlopen. Achteraf hadden wij hier spijt van, omdat Holland Auto onze borg niet terugstortte. Gelukkig is het ons na 5 maanden gelukt om de borg terug te krijgen. Hoe? Dat lees je hieronder.

Voordat we verder gaan, merken wij op dat het niet onze insteek is om dit bedrijf in een slecht daglicht te zetten. De insteek is om jou te helpen om jouw borg terug te krijgen indien jij je in een vergelijkbare situatie bevindt. 

 

      Lees hier het gehele avontuur hoe wij de Borg van Holland Auto terugkregen!

  

Onbezorgd de weg op door het huren van een verhuisbus bij Holland Auto. Dit is waar dit bedrijf voor staat. Voor ons een nieuwe speler, dus genoeg reden om op onderzoek uit te gaan. Hieronder zie je welke bussen je bij bij deze autoverhuurder kunt huren, waar je ze kunt vinden en wat dit je kost.

Alvast een USP waar je misschien blij van wordt: ze bieden een haal en breng service en zelfs een chauffeur! In dit overzicht bespreken we verder:

Logo Holland Auto

Het logo van Holland Auto

 

Holland Auto: even voorstellen

Holland Auto is één van de eerste partners van leasytime. Toen wij de markt aan het verkennen waren viel 'busjehuren-Amsterdam' ons direct op.

Busjehuren-Amsterdam (website) is onderdeel van Holland Auto. Met de belofte: "Een auto huren zou een makkelijke, plezierige ervaring moeten zijn." sluiten ze aan bij de missie van leasytime: gemakkelijk een verhuisbus huren voor een duidelijke prijs.

Onze eerste telefonische ontmoeting was met Sebastiaan. Hij luisterde aandachtig naar ons verhaal. Hierna beloofde hij mij enthousiast om ons voorstel te overleggen met de eigenaar van het bedrijf (Vato).

Zo gezegd, zo gedaan. Binnen 24 uur had ik (Pelle) in mijn mail een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek met Sebastiaan en Vato (eigenaar). Op naar Lijnden. Netjes op tijd, geknipt en geschoren, ontmoet ik Sebastiaan en Vato. Het gesprek verliep soepel en bovenal efficiënt. Vrij snel concludeerden wij dat een samenwerking voor beide partijen gunstig zou zijn.

Huurprijzen

Het is mogelijk om verhuisbussen goedkoper te vinden, maar met de auto's van deze autoverhuurder mag je onbeperkt kilometers rijden.

- Small verhuisbus vanaf 79 euro per dag
- Medium verhuisbus vanaf 97 euro per dag
- Op het moment van schrijven is een large verhuisbus nog niet aanwezig in het wagenpark van dit bedrijf.

Hoe deze autoverhuurder zich qua prijs verhoudt tot de rest van de autoverhuurders hebben wij in een overzichtelijk prijsoverzicht weergegeven.

Via onderstaande link kun je dit overzicht GRATIS ontvangen:

Ja, ik wil het prijsoverzicht van alle bussen ontvangen! 

Busje Holland Auto

Verhuizen met het busje van Holland Auto

Kwaliteit

Wij hebben in de medium verhuisbus gereden en deze voldeed aan alle wensen. De bus reed was zo goed als nieuw, reed als een zonnetje en had ingebouwde navigatie (nog steeds niet iedere verhuisbus heeft dit).

In principe niets te klagen dus. De eerlijkheid gebied echter te zeggen dat wij wel lang hebben moeten wachten op onze borg. Drie weken is gewoon niet meer van deze tijd.

Deze mening wordt gedeeld door andere klanten van het bedrijf. Als je kijkt naar de google reviews, zie je dat praktisch alle klanten zeer tevreden zijn over de kwaliteit en de service. Echter, relatief veel klanten klagen erover dat zij lang moeten wachten op de borg #Aandachtspunt!

Locaties en openingstijden Holland Auto

Amsterdam - Lijnden
Tokyostraat 17s,
1175 RB, Lijnden
Klik hier voor een routebeschrijving

Den Haag
Loosduinseweg 585,
2571 AH, Den Haag
Klik hier voor een routebeschrijving

Beide locaties zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 08.00-18.00 uur. Op zondag gaan ze iets eerder dicht en zijn ze geopend van 8.00 tot 15.00 uur.


Vestiging Holland AUto

Het kantoor van Holland Auto in Lijnden.
Leuk feitje over Lijnden: oorspronkelijk is het 'De Lijnden'. Genoemd naar het gemaal De Lynden, 1 van de 3 stoomgemalen die de Haarlemmermeer hebben drooggemaakt.

 

Handige weetjes

  • Zoals we al hebben verklapt bieden ze een haal-en brengservice. Alsof dit nog niet genoeg is.. je kunt er ook nog eens een chauffeur bij krijgen!
  • Je rijdt 100% kilometer vrij.
  • Het duurt minimaal 3 weken voordat de borg teruggestort wordt (!)
  • Het is mogelijk om de bus in te leveren na sluitingstijd.

Conclusie over Holland Auto

Persoonlijk vinden wij dit bedrijf interessant vanwege hun kilometer vrije aanbod. Daarnaast biedt Holland Auto een haal- en brengservice en als kers op de taart zelfs een chauffeur! De bussen zijn ten slotte van goede kwaliteit.

Punt van aandacht is de borg. Het duurt minimaal 3 weken voordat deze wordt teruggestort en dat is simpelweg niet meer van deze tijd.

 


De belangen van onze gebruikers en klanten staan bij ons vooraan.

 

Lees bovenaan in dit artikel ons avontuur en hoe wij, net een stapje dichterbij zijn gekomen dan AVROTROS-RADAR

 

Helpt dit artikel jou in jouw zoektocht naar een verhuisbus? Mooi, je kan de bus direct huren via de link hieronder.

Verhuisbus huren Amsterdam

Take it Leasy, 

Pelle Elsten

Pelle Elsten

Volgende post: INQAR AdrieJonk een aanrader