Vind, vergelijk en huur jouw bestelbus, verhuisbus, verhuiswagen of personenbus in Zoetermeer

Verhuisbus huren in Zoetermeer? Wij helpen je graag op weg. In ons vergelijkingssysteem tref je alle prijzen en voorwaarden van de belangrijkste autoverhuurders bij jou in de buurt. Hierdoor bespaar je tot wel 3 uur op het reserveringsproces en bespaar je tot maar liefst 40% op jouw huurprijs.

Dankzij onze onafhankelijke reviews hoef jij niet meer bang te zijn dat de autoverhuurder jouw borg niet terugstort of dat je een busje van slechte kwaliteit krijgt.

Tot slot, planten wij voor iedere reservering een boom. Hiermee compenseren wij de CO2 uitstoot van jouw transport.

Volkswagen Caddy huren in Zoetermeer

Bestelbus
(3m³ - 5m³)

v.a. € 9 per dagdeel | € 24 per dag

Een kleine verhuisbus is ideaal voor het vervoer van enkele spullen. In deze categorie tref je 3m³ en 5m³ busjes aan.


Verhuisbusje huren

Busje
(6m³ - 8m³)

v.a. € 18 per dagdeel | € 40 per dag

In deze categorie tref je de populaire Mercedes Vito. Ideaal voor kleine verhuizingen of grotere meubels.


Verhuisbus Mercedes Sprinter huren

Verhuisbus
(9m³ - 15m³)

v.a. € 36 per dagdeel | € 50 euro per dag

De grotere bestelbussen, waaronder de welbekende Mercedes Sprinter. Deze categorie wordt veel gebruikt voor verhuizingen binnen de stad.


Verhuisbus huren

Bakwagen
(16m³ - 22m³)

v.a. € 65 per dagdeel | € 90 euro per dag

Een bakwagen huur je voor het grotere werk. Een hele inboedel verhuizen of een groot transport. In deze categorie verschillen de prijzen het meest, waardoor je veel geld kunt besparen door te vergelijken.


Personenbus huren

Personenbussen

v.a. € 69 per dag | € 220 per weekend

Nog steeds ruimte voor 9 personen, maar nu met extra ruimte. Ideaal voor bijvoorbeeld wintersport.

Goedkoop een verhuisbusje huren in Zoetermeer

Regelmatig krijgen wij belletjes van mensen die op zoek zijn naar een goedkoop busje bij hun in de buurt. "Geen probleem, via ons systeem kun je binnen drie minuten de goedkoopste verhuisbus huren in Zoetermeer."

Onze kracht is dat wij niet alleen de bij ons aangesloten betalende autoverhuurders laten zien, maar alle in Nederland actieve autoverhuurders gratis laten adverteren. Hierdoor heb jij er als consument het meeste profijt van.

Vergelijk onafhankelijke reviews

August 10, 2022
2/10

Warren zegt over BusterRent
Personenbus gehuurd, netjes een mail ontvangen met de bevestiging voor mijn reservering. Paar dagen voor het ophalen naar busterrent gebeld met de vraag of alles nog klopt. Bij het bellen wordt er aangegeven dat er geen personenbussen beschikbaar zijn. Aangegeven dat ik een bevestiging heb maar da...

August 08, 2022
2/10

Balbino zegt over BusterRent

August 03, 2022
10/10

Daan zegt over Amcar Autoverhuur
Touw en Blok goede prijs kwaliteit verhouding. Goede service & vriendelijk personeel.

Kilometervrij, of juist niet?

Misschien heb je een verhuisbus nodig voor een verre verhuizing, maar het kan natuurlijk ook dat je enkel verhuist binnen Zoetermeer. In het eerste geval is het waarschijnlijk handig om kilometervrij een verhuisbus huren. In het tweede geval ben je vaak voordeliger uit, indien je kiest voor een verhuisbus met een beperkt aantal vrije kilometers.

Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je vindt het busje dat bij jou past eenvoudig via ons vergelijkingssysteem.

Verhuiswagen of bakwagen huren in Zoetermeer

Ga je verhuizen? Gefeliciteerd! Indien je van plan bent om het zelf te gaan doen, dan is het verstandig om een verhuisbus, verhuiswagen of bakwagen te huren in Zoetermeer.

Graag geef ik je één ongevraagde tip. Huur altijd een maatje groter dan dat je van plan bent. Veel mensen onderschatten namelijk hoeveel spullen zij hebben. Op het moment suprème komen zij er vervolgens achter dat alle spullen niet in de verhuisbus passen. Hierdoor moet men extra heen- en weer rijden. Dit is niet alleen zonde van de tijd en het geld, maar ook nog eens slecht voor het milieu.

Personenbus huren Zoetermeer

Roadtrip vakantie met vrienden of ga jij genieten van een mooie wintersport vakantie met jouw gehele familie? In dat geval is het handig en gezellig om een personenbus te regelen waar iedereen in kan. Ook voor bedrijfsuitjes is een personenbus een uitkomst.

De personenbussen die je bij onze partners kunt huren, bieden ruimte tot maximaal 9 personen. Mooie groep toch?

Neem gerust een kijkje op onze pagina over een personenbus huren in Zoetermeer voor meer informatie.

Word onderdeel van een klimaatneutrale autoverhuur

Pelle en Jeroen (de oprichters van Leasytime) hebben het vergelijkingsplatform gemaakt met één missie in hun achterhoofd: "een klimaatneutrale autoverhuur in 2025". Inmiddels zijn wij hard op weg om dit te realiseren.

Dit doen wij aan de hand van de volgende fases:

  1. Compenseren
  2. Veranderen
  3. Verbeteren

Momenteel bevinden we ons in fase 1. Ter compensatie van de CO2 uitstaat van de busjes, planten wij voor iedere reservering een boom.

Klaar om jouw busje te huren in Zoetermeer?

Wat leuk! Wij gaan er alles aan doen om het jou zo aangenaam mogelijk te maken. Wij staan in ieder geval 24/7 voor je klaar.

August 10, 2022
2/10

Warren zegt over BusterRent
Personenbus gehuurd, netjes een mail ontvangen met de bevestiging voor mijn reservering. Paar dagen voor het ophalen naar busterrent gebeld met de vraag of alles nog klopt. Bij het bellen wordt er aangegeven dat er geen personenbussen beschikbaar zijn. Aangegeven dat ik een bevestiging heb maar da...

August 08, 2022
2/10

Balbino zegt over BusterRent

August 03, 2022
10/10

Daan zegt over Amcar Autoverhuur
Touw en Blok goede prijs kwaliteit verhouding. Goede service & vriendelijk personeel.
Schrijf een review
Direct huren
LeasyTime B.V.
Turbinestraat 6, 1014AV, Amsterdam