Wagenpark Leasytime Autoverhuur

Het wagenpark van busjes op Leasytime Autoverhuur omvat alle gangbare formaten busjes, bestelbussen, verhuisbussen en bakwagens. Deze vind je bij verschillende autoverhuurbedrijven uit een steeds groter aantal steden. Of je een busje nodig hebt om te verhuizen of om een andere reden wat extra laadruimte nodig hebt, met busjes vanaf 3m³ tot 26m³ vind je via Leasytime Autoverhuur altijd het juiste busje.

3m3 Bestelbus

3m³ Caddy

Een busje met een laadruimte van 3 kubieke meter is heel geschikt voor het vervoeren van een aantal verhuisdozen (0-25 stuks) en kleine inboedel, maar niet geschikt voor het vervoer van grote spullen zoals bijvoorbeeld een bed of een bank. De afmetingen die bij dit formaat busje horen zijn afhankelijk van het type auto, maar ligt vaak rond de 1,5m (lengte) x 1,4m (breedte) x 1,2m (hoogte).

Vanaf 9 euro

6m3 Bestelbus

6m³ of 7m³ Bestelbusjes

Een busje met een laadruimte van 6 of 7 kubieke meter is geschikt om bijvoorbeeld een bed of en bank in te vervoeren. Dit formaat busje is een goede keuze voor mensen die weinig ervaring hebben met het rijden in een grotere auto of busje. Vervoer je alleen verhuisdozen? Ga er dan van uit dat er 0-50 verhuisdozen in passen.

Vanaf 18 euro

8m3 Bestelbus

8m³ Busje

Een busje met een laadruimte van 8m3 is geschikt om een kleine bed en bank in te vervoeren. Er is geen laadklep beschikbaar. Voor het besturen van deze grootte busjes heb je weinig ervaring nodig met het rijden in een grote auto of een busje. Vervoer je alleen verhuisdozen? Ga er dan van uit dat er ca. 50 stuks in passen.

Vanaf 24 euro

12m3 Bestelbus

12m³ Sprinter

Een busje met een laadruimte van 12m3 is geschikt om een bed, bank en meerdere kasten tegelijkertijd in te vervoeren. Bovendien kun je er in staan. Er is over het algemeen geen laadklep beschikbaar. Voor het besturen van deze grootte busjes heb je iets meer ervaring nodig met het rijden in een grote auto of een busje. Vervoer je alleen verhuisdozen? Ga er dan van uit dat er 50-100 stuks in passen.

Vanaf 36 euro

15m3 Bestelbus

15m³ Bestelbus

Een busje met een laadruimte van 15m3 is heel geschikt om een behoorlijke inboedel in kwijt te kunnen, en daarnaast heb je bij sommige modellen een laadklep zodat je alles gemakkelijk kan in- en uitladen. Vanzelfsprekend passen hier een bed, bank en meerdere kasten tegelijkertijd in. Zou je de ruimte alleen vullen met verhuisdozen? Ga er dan van uit dat er tussen 100-150 verhuisdozen in passen.

Vanaf 55 euro

22m3 Bestelbus

18m³ tot 26m³ Bakwagen

Een busje met een laadruimte van minimaal 18m3 is geschikt om een inboedel in kwijt te kunnen en slechts één keer te hoeven rijden. Dit is vooral handig wanneer je een verhuist naar een nieuw adres op flinke afstand. Zou je de ruimte alleen vullen met verhuisdozen? Ga er dan van uit dat er minimaal 150 dozen in passen.

Vanaf 65 euro
Vind jouw duurzame busje

Hier opereren wij

LeasyTime B.V.
Koningin Wilhelminaplein 2, 1062HK, Amsterdam
Als je deze website gebruikt, stem je in met onze Algemene Voorwaarden, Privacy Policy en het gebruik van Cookies.