Vind het autoverhuurbedrijf die bij jou past

Zoek je naar beoordelingen van een autoverhuurbedrijf?

Autoverhuurbedrijf: beoordelingen en ervaringen

Vind een autoverhuurbedrijf! Op deze pagina vind je een overzicht van alle autoverhuurbedrijven in Nederland.

Per autoverhuurbedrijf vind je naast algemene informatie en contactgegevens ook ervaringen, klachten en reviews. Heb je al ervaring met een autoverhuurbedrijf? Dan kun je hier ook een recensie plaatsen.

Weet je al van welk autoverhuurbedrijf je meer informatie wilt? Vul dan de naam in van de autoverhuurder die je zoekt of kies aan de hand van de stad waar de autoverhuurder gevestigd is.

Hertz Tilburg

10.0 uit 4 beoordelingen

Tilburg

Hertz Almere

10.0 uit 2 beoordelingen

Almere

Autoverhuurbedrijf: welke past bij jou?

Zoek jij een autoverhuurbedrijf dat goedkoop is, of ben jij op zoek naar kwaliteit? Alles wat je zoekt, wij hebben het voor je. In ons overzicht vind je honderden autoverhuurders die over het hele land zijn verspreid. Maar hoe weet je nu welk autoverhuurbedrijf goed is en bij jou past? Hier kom je achter door autoverhuurders te vergelijken. Alle reviews en ervaringen die klanten hebben achtergelaten komen hierbij van pas.

Review van autoverhuurbedrijf

Huur met vertrouwen

Bij autoverhuur komt vaak een hoge borg kijken. Het is daarom belangrijk dat je een autoverhuurbedrijf vindt die je kan vertrouwen. Je hebt natuurlijk altijd ons nog als er iets verkeerd gaat, maar het kan natuurlijk nooit kwaad om te kijken wat andere mensen hun er ervaring met het autoverhuurbedrijf is. Alle reviews op onze website zijn van onafhankelijke klanten en geven dus een duidelijk en realistisch beeld van de plus- en minpunten van het autoverhuurbedrijf.

Review jouw autoverhuur en help anderen

Heb jij bij een van onze autoverhuurpartners een busje gehuurd? Laat ons weten hoe jouw ervaring was en laat een review achter. Ging alles perfect, of waren er dingen die beter konden? Met deze informatie help je anderen met het vinden van het autoverhuurbedrijf dat bij hun past.

Personenbus huren bij het juiste autoverhuurbedrijf

Ben je op zoek naar een personenbus? Een personenbus is de ideale manier om met een groep vrienden of vriendinnen op een uitje te gaan of misschien wel een kleine vakantie. Met een personenbus heb je alle vrijheid om te gaan een staan waar je wilt. Bij Leasytime vind je de perfecte personenbus voor jou. Bij ons vergelijk je meerdere aanbieders en vind je het perfecte autoverhuurbedrijf voor jou.

Borg: Hoe werkt het?

Als je al een busje wilt gaan huren zal het je waarschijnlijk opvallen dat je een vrij hoge borg moet betalen. Dit is natuurlijk logisch aangezien een busje vrij kostbaar is. Hoewel je er van uit gaat dat je die borg natuurlijk weer terugkrijgt, blijft het een beetje eng om zo veel geld af te tikken. Maar maak je geen zorgen. Je kan namelijk bij de meeste autoverhuurders de borg met een creditcard betalen zodat het niet meteen van je rekening wordt afgeschreven. Maar hoe vertrouw je er nou op dat je die borg ook daadwerkelijk terugkrijgt en dat de autoverhuurder je niet opeens beschuldigt van schade die je niet hebt gemaakt? Ten eerste, als je een busje huurt bij Leasytime krijg je van ons meteen een stappenplan waarmee je die eventuele discussie kan voorkomen. Ten tweede, als die eventuele discussie met de autoverhuurder nou wel ontstaat, dan zijn wij er nog om deze op te lossen.

Waar moet je op letten als je een autoverbedrijf kiest?

Aan het huren van busje zitten allerlei haken en ogen. In eerste instantie zou je denken dat alle autoverhuurders hetzelfde product aanbieden, maar het ligt natuurlijk wel iets ingewikkelder. Elk autoverhuurbedrijf heeft hun eigen voorwaarden en dat heeft allemaal weer hun voordelen en nadelen. Kan je bijvoorbeeld de sleutel altijd inleveren doormiddel van een sleutelkluis, of ben je afhankelijk van bepaalde openingstijden voor het inleveren? Vanaf welke leeftijd mag je het busje huren? Hoe lang moet je je rijbewijs hebben? Hoeveel vrije kilometers heb je? Al deze dingen verschillen per autoverhuurbedrijf. Kijk daarom goed naar de klus die jij moet doen en zorg dat je het autoverhuurbedrijf kiest dat hier het beste op aansluit.

We gaan je helpen

Heb je nou nog je twijfels en weet je nog steeds niet wat nou het beste autoverhuurbedrijf voor jou is? Neem dan vooral contact met ons op. Wij staan de hele dag voor je klaar en helpen je vanaf het moment dat je een busje zoekt op de website tot het moment dat de borg weer is teruggestort. Je kan ons bellen via 085 06 04 232 of e-mailen naar info@leasytime.nl

LeasyTime B.V.
Turbinestraat 6, 1014AV, Amsterdam