15m3 Bestelbus

Goedkoop een Busje huren in Aalsmeer

Aha! Je wilt een busje huren in Aalsmeer. Wij zijn gelijk op zoek gegaan naar de beste deals voor jou. Laat ons ondertussen even weten waar en wanneer je jouw busje nodig hebt.

3m3 Bestelbus

Gratis annuleren

Kosteloos bemiddeling bij schade

24/7 Extra service


Gefeliciteerd, Je bent op de goede plek

Goedkoop een busje huren in Aalsmeer? Dan ben je bij Leasytime autoverhuur aan het juiste adres. Bij Leasytime kunt u namelijk kiezen uit vele verschillende bestelbusjes en verhuiswagens van diverse autoverhuurders. Door middel van ons handige vergelijkingspagina kan jij precies zien welke bus bij uw situatie past. Met meer dan 5 vestigingen zijn wij altijd bij jou om de hoek. Huur dus een busje bij Leasytime in Aalsmeer en profiteer van de lage prijzen, goede voorwaarden en nog betere service.

De bus voor iedere klus

In het wagenpark vind je verschillende handige bestelbusjes en verhuiswagens. Busjes met een kleine of juist grote laadruimte, met of zonder laadklep of met een meubelbak. Bij Leasytime autoverhuur in Aalsmeer vind je het super eenvoudig. Wij weten zeker dat er ook voor jou een geschikte bus tussen zit. Neem gerust even een kijkje in ons online wagenpark.

Goedkope bestelbus huren in Aalsmeer

Voor de kleinere klus of verhuizing kies je uit diverse bestelbusjes. Leasytime autoverhuur heeft ze allemaal. Onze bestelbusjes heb je van 3m³ tot maar liefst 16m³. Maak gerust gebruik van onze verhuiscalculator om de afmeting van jouw bus te bepalen. Of geef ons gewoon een belletje. Wij staan voor je klaar.

Leasytime Sprinter
Vanaf 36 euro

22m3 Bestelbus
Vanaf 59 euro

Ruime verhuiswagen huren in Aalsmeer

Tijd om te verhuizen? Bij Leasytime autoverhuur kunt u gemakkelijk een verhuiswagen huren in Aalsmeer. De bij ons aangesloten autoverhuurders beschikken over enkele ruime verhuiswagens met een laadklep. Laat dat tillen maar zitten :) Wil je zeker weten dat alles past? Ga dan voor een 22m³ bestelbus. Deze beschikt over een punt meubelbak waar je extra kleinere meubelen in kwijt kunt.

Huur een betrouwbare bus met extra Leasytime service

Wij begrijpen dat je geen zin hebt in gedoe. Wij vinden het belangrijk dat jouw verhuizing, verbouwing of klus zo soepel mogelijk verloopt. Om deze reden gaat Leasytime autoverhuur in Aalsmeer een stapje verder. Wij garanderen dat de bij ons aangesloten vestigingen kwaliteit bieden. Alle voertuigen worden zeer regelmatig onderhouden en ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Heb je een geschil over schade? Dan bemiddelt Leasytime autoverhuur in Aalsmeer helemaal gratis. In 93% van de gevallen komen wij er met zijn allen uit.


Gemakkelijk jouw busje huren in Aalsmeer

Wij doen alles om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Dankzij ons unieke vergelijkings- en reserveringssysteem was het nog nooit zo makkelijk om een bestelbus of verhuiswagen te huren in Amsterdam. Binnen enkele uren ontvang je van het desbetreffende filiaal een bevestiging. Onze partner verzekerd je dat de bestelbus of verhuiswagen voor jou klaarstaat. Gepoetst en wel.

Het busje terugbrengen is bij de vestigingen van Leasytime autoverhuur net zo makkelijk. Je parkeert jouw bestelbus of verhuiswagen bij het filiaal en levert de sleutels in bij de balie of via de sleutelkluis na sluitingstijd.

Busje huren bij Leasytime autoverhuur in Aalsmeer

Goedkoop een busje huren in Aalsmeer doe je eenvoudig via Leasytime autoverhuur in Aalsmeer. Je vindt onze vestigingen op diverse locaties. Vragen of opmerkingen? Wij staan klaar om de telefoon op te nemen of jouw appje te beantwoorden.

Dus: bestelbus of verhuiswagen huren in Aalsmeer? Bij Leasytime ben je aan het juiste adres.

Je kunt eventueel ook een busje huren in Amsterdam of een bestelbus huren in Haarlem

3m3 Bestelbus
Vanaf 9 euro
8m3 Bestelbus
Vanaf 24 euro
15m3 Bestelbus
Vanaf 55 euro

WAAROM EEN BUSJE HUREN VIA LEASYTIME?


Exclusieve Kortingsacties

Deals die je niet vindt bij de lokale autoverhuurder zelf. Bespaar nog meer op jouw huurprijs.


Vergelijk Lokale Verhuurders

Leasytime zoekt, vergelijkt en levert de beste prijzen uit alle aangesloten lokale verhuurders bij jou om de hoek.


Gratis Annuleren

Veranderen je plannen? Alle busjes zijn gratis te annuleren tot 1 uur voor aanvang van de huurperiode.


Service

Je staat er nooit alleen voor. Ons team staat voor je klaar om al jouw ongemakken weg te nemen.

Klanten beoordelen ons met een:

4.9 / 5 (71)

Powered by Google
Als je deze website gebruikt, stem je in met onze Algemene Voorwaarden, Privacy Policy en het gebruik van Cookies.
LeasyTime B.V.
Koningin Wilhelminaplein 2, 1062HK, Amsterdam