BusterRent

Dit is mijn bedrijf!

Gemiddelde score van 7.3 uit 48 beoordelingen

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00  - 13:00 
Zondag: 09:00 - 11:00

Inleveren: 

Elke dag: t/m 22:00 

Joan Muyskenweg 32, 1114AN, Amsterdam, Netherlands

Er zijn 48 beoordelingen voor BusterRent.

Alexander Bon

June 27, 2022

Ik was er opa tijd. Bij Busterrent niemand. Na 20 minuten kwam ene Rob, die wel touw en blok, maar geen bestelde hijszak had. Een poepzaak, Ga er nooit meer huren.

Plus- en minpunten

Touw en blok aanwezig

hijszak niet

Marco

June 26, 2022

voor dinsdag 21 juni een busje via Leasytime besteld. 's ochtends om 9:45 een telefoontje van Busterrent dat het gereserveerde busje kapot is en dat er geen vervangende bus is (wel een bus die al 3000 km voorbij de servicebeurt is, dus die is ook niet geschikt). waardeloos, ik reserveer nooit meer via Leasytime of BusterRent. Bo-rent had gelukkig direct een goede bus beschikbaar.

Plus- en minpunten

geen bus!

TanIWiEYgHfPm

June 26, 2022

kgHwCdyoF

Plus- en minpunten

bNXsgpqhdPVYaL

ixCEPeZhOHLUs

RDNOTKMx

omSxRTbKdPsq

ekFwMLVW

June 26, 2022

YApHGioNCSu

Plus- en minpunten

FpXQyPewdNOTY

NMxgaHXLysVqGYE

BHhRDtwqzIxkN

tSgnJBWo

Humphrey

May 04, 2022

Uiteindelijk is de borg op de 9e dag retour gestort. Na een excuses van busterrent

Plus- en minpunten

Humphrey Naarendorp

May 03, 2022

Ik vind het niet kunnen dat je klanten na 8 dagen nog steeds hun borg van €350,- niet terugbetaald en niet eens de moeite neemt om Op e-mails te reageren hierover. Dit is de 1e en laatste keer dat ik hier een bus huur

Plus- en minpunten

Redelijke bus

Terugbetaling borg

Humphrey Naarendorp

May 03, 2022

Ik vind het niet kunnen dat je klanten na 8 dagen nog steeds hun borg van €350,- niet terugbetaald en niet eens de moeite neemt om Op e-mails te reageren hierover. Dit is de 1e en laatste keer dat ik hier een bus huur

Plus- en minpunten

Redelijke bus

Terugbetaling borg

Anouk

March 08, 2022

Never ever in deze smerige bus en de eigenaar was super onbeschoft en geeririteerd ik heb de bus gehuurd bij ene rob en hij was de meest onduidelijke persoon ooit. Ik moest opeens 50€ Bijbijbetalen omdat ik 50 kilometer te ver reed (zogenaamd kilometer vrij my ass) en toen ik de sleutels kreeg moest ik binnen 9 uurtjes de bus terug brengen omdat hij andere klanten had voor de bus. Hallo en ik dan? Is toch 24 uur voor betaald lul

Plus- en minpunten

Vieze bus het stonk naar tiki masala van de indiaan

Er lag een onderbroek en slippers in de auto waarschijnlijk een vrij partij echt super ongemakkelijk gereden in deze rijdende wallen zone

Eef

February 28, 2022

Prima gasten die er werken, waren erg schappelijk met korting geven van een al wat ingedeukt busje. Ze waren heel transparant over het feit dat het busje niet helemaal vol zat getankt en dat ik dus wat minder mocht betalen ervoor. Alleen toen de auto tot stilstand kwam, was er geen enkele vorm van hulp beschikbaar en mochten we het allemaal zelf oplossen. Daarnaast duurt terugstorten van de borg heel lang, en toen ik belde hiervoor werd ik erg kortaf behandeld. Prima voor een dagje maar niet meer.

Plus- en minpunten

Goedkoop

Kort van tevoren huren mogelijk

Als je dingen niet begrijpt raakt personeel snel geïrriteerd

Heeft geen enkele verzekering beschikbaar (Geen ANWB)

peter braune

December 23, 2021

Plus- en minpunten

prima service

Ruben Vandenbussche

November 23, 2021

Wat een ellende, ik kom hier nooit meer terug. Het begon eigenlijk al voordat ik de bus kwam ophalen. Ik belde een week van te voren even op of ik hem de dag ervoor kon ophalen. Bleek dat de eigenaar van Busterrent vergeten was hem in het systeem te zetten. Ik kreeg te horen dat er geen reservering op mijn naam was. Heel vervelend want we hadden de bus nodig voor een evenement in Frankfurt. Na wat heen en weer gebeld te hebben en een hoop stress kon ik de bus toch ophalen. Toen ik de auto in ontvangst nam en de medewerker weg was gelopen had ik nog even de binnenkant geïnspecteerd en de laadruimte lag nog vol met stukken ondervloer van de vorige huurder. Het groene stof wat daar vanaf gekomen was heb ik er met een bezem geprobeerd er uit te vegen maar dat had weinig nut. Ook de stoelen voorin zaten vol met vlekken van een soort yoghurt. Aan de passagierskant was de binnenkant van het raam ook besmeurd met uitgespuugd etenswaren. Nadat dat allemaal schoon te hebben gemaakt ben ik de bus gaan inladen. Ik deed mijn raam open en deze ging niet meer omhoog. Nadat ik langs de kant gestopt was en de auto aan en uit gedaan had maar gebeld naar Busterrent. Een bekend probleem die ze waren “vergeten te vertellen” en dat als je een beetje klooit met het knopje hij wel weer omhoog gaat. Goed, dat werkte. Niet meer aankomen dus. Tijdens de heenrit begon de auto al rare geluiden te maken als ik drempels nam. Hij zei dat de zijdeur open stond. Dat was niet het geval. Gedurende de dagen werd dit alleen maar erger. Ook kon de laadruimte niet meer op slot, wat erg vervelend is gezien wij duizenden euro’s aan producten in onze bus hadden liggen. Ook ging het alarm van de bus geregeld af en kwam iemand vragen of de bus van ons was. Ik moest dan vanuit de beurs naar de parkeerplaats lopen om deze weer uit te zetten. Ik had dan de keuze om de bus open te laten of op slot te doen en dan hopen dat hij niet weer af ging. Je snapt dat dat niet de indruk is die je wilt achter laten als merk op een gesponsord evenement. De terugreis was helemaal hells elke paar seconden ging de radio uit en gaf de bus een ping dat de zijdeur open was. Ik heb me nog nooit zo geïrriteerd tijdens een rit van 5 uur. Je snap dat dit niet mijn verwachtingen zijn als ik een bus huur voor €725. Na het bellen met Busterrent werd er gezegd dat ze er niets aan konden doen en dat er een financiële compensatie zou zijn als we de bus hadden teruggebracht. Uiteraard werd er geen initiatief genomen vanuit Busterrent na het inleveren van de bus en heb ik ze zelf deze bovenstaande ervaring gestuurd. Ik kreeg een mail terug dat de compensatie €75 euro was. €75 voor 6 dagen ellende, ik snap niet hoe je dat als redelijk kunt zien. Je snapt dat ik hier nooit meer terug kom en wil je alvast voorbereiden op de “service” van Busterrent.

Plus- en minpunten

Kwalitatief slechte bus

Geen oplossing voor problemen

Herman Meijer

November 16, 2021

Voor het verhuizen van een kast en later een bank heb ik twee maal BusterRent ingehuurd incl til-assistentie. Beide keren was het gewoon top! Zeer redelijk geprijsd en zeer goed geholpen. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.

Plus- en minpunten

Hulpvaardig

Vriendelijk

Kouame Louis-Patrice Kouadio nzi

October 24, 2021

Ik huur al anderhalf jaar bij die bedrijf en ik word altijd goed en op tijd geholpen.

Plus- en minpunten

Snel reservering

Vriendelijke en betrouwbaar

marion Groen in 't Woud

October 12, 2021

Volgende keer meteen BuszterRent bellen.

Plus- en minpunten

vriendelijke snelle hulp

Er werd moeite gedaan om de gewenste bus klaar te hebben

Jeroen

September 03, 2021

Heel fijn om direct zeker te weten dat jouw bus beschikbaar is.

Plus- en minpunten

Km vrij

Directe beschikbaarheid (zekerheid)

Nout

August 31, 2021

Erg goede ervaring met Leasytime. BusterRent zelf was goedkoop en kilometervrij. Wel een beetje aparte locatie...

Plus- en minpunten

Kilometervrij

Goedkoop

Locatie slecht vindbaar

Louche gevoel

Eddie Frequin

May 10, 2021

Goedkope bussen en flexibel. Kon zondag nog om 14 uur n busje huren. Top gozer die me geholpen heeft, duidelijke uitleg en ik ervoer geen verrassingen achteraf.

Plus- en minpunten

Prijs

Top service

Hier en daar wat schade

Bas

May 01, 2021

Savonds na het inleveren van de bus een whatsapp van de eigenaar gekregen dat ik 17 euro moest bij betalen omdat de tank niet vol genoeg was afgetankt! Oplichters! De auto was volgetankt ingeleverd. Waarschijnlijk is er daarna door de mensen zelf mee gereden en laten mij voor de benzinekosten opdraaien! Nooit meer buster rent!

Plus- en minpunten

Goedkoop

Oude busjes, vies en onvriendelijk personeel

Z van Olden

April 26, 2021

Een leuk fris bedrijf met prettige mensen! Voor iedereen die prijs belangrijk vindt....

Plus- en minpunten

Peter

April 10, 2021

Het betrof verhuur van takel en blok aangevraagd via Leasytime, ophalen 17.00 uur. Had inleveren dezelfde dag om 19.00 aangevraagd, maar ze gaan normaal om 18.00 dicht. Ze bleven voor mij alsnog tot 19.00 open. Op een vrijdag! Wat een service! Kom daar nog maar eens om! Aanrader.

Plus- en minpunten

goed en goedkoop

Top service

Pelle

January 13, 2021

Vriendelijk personeel en de bus was top! Het verlagen van het eigen risico werd zonder dat ik het zelf had aangegeven alsnog aangevinkt. Over de bijkomende kosten van Adblue ben ik tot op heden nog niet geïnformeerd. Overal een erg prettige ervaring!

Plus- en minpunten

Kwaliteit Bus

Personeel

verlagen eigen risico

Adblue

Ron

January 08, 2021

De service was lekker snel en de bus goedkoop, maar de man die ons hielp bij de balie wilde ons heel graag een extra verzekering verkopen en deed het voorkomen dat als wij de verzekering niet zouden nemen wij naar alle waarschijnlijkheid een groot bedrag zouden moeten betalen als er maar een klein krasje op de bus zou komen. Hij liep met ons mee naar de bus en de bus had veel kleine deuken en andere (kleine) beschadigingen.

Plus- en minpunten

Lekker goedkoop

Snel antwoord

Veel schade aan bus

Cindy

January 04, 2021

Schappelijke prijzen

Plus- en minpunten

Prijs

Leslie López

December 13, 2020

Had het hondje al aan iemand anders meegegeven terwijl wij hem nodig hebben. [Google Review]

Plus- en minpunten

Bek Messaoudi

December 06, 2020

Tot mijn verbazing is er 9 euro ingehouden op mijn borg omdat de Adblue niet is bijgevuld. [Google Review]

Plus- en minpunten

Rutger

November 18, 2020

Via Leasytime op BusterRent gekomen. Tevreden. Tip aan Leasytime: vermeld duidelijker dat je het busje door middel van een sleutelkluis kan inleveren.

Plus- en minpunten

Anne

November 18, 2020

Prima. Buitenkant van het busje zaten veel beschadigingen op, maar reed ok.

Plus- en minpunten

Natasha

November 18, 2020

De baliemedewerker was vriendelijk, de prijs was goed en de bus was kilometervrij.

Plus- en minpunten

Prijs

Kilometervrij

Rens

November 11, 2020

Goede prijs en kilometervrij

Plus- en minpunten

Goede prijs

Kilometervrij

sast zaki

November 10, 2020

Doe geen zaken met zijn bedrijf. wanneer je de auto gaat ophalen, zullen ze tegen je zeggen boven de 500 km dat je meer moet betalen. zorg voor de oude schade voordat u vertrekt, want nadat u terugkomt, zullen ze proberen u die oude schade in rekening te brengen. [Google Review]

Plus- en minpunten

floris bayer

November 09, 2020

[Google Review]

Plus- en minpunten

Rijschoolbasic Haarlem

October 15, 2020

[Google Review]

Plus- en minpunten

HomeSweet Home

September 20, 2020

Zeer scherp geprijsd vergeleken met alle andere busbedrijven in A'dam, en ik had mijn borg binnen 2 dagen terug. Dat was top! Bus was schoon en de meneer die mij hielp, legde alles goed uit. Kom zeker weer terug! [Google Review]

Plus- en minpunten

Scherp geprijst

Schone bus

HomeSweet Home

September 20, 2020

Zeer scherp geprijsd vergeleken met alle andere busbedrijven in A'dam, en ik had mijn borg binnen 2 dagen terug. Dat was top! Bus was schoon en de meneer die mij hielp, legde alles goed uit. Kom zeker weer terug! [Google Review]

Plus- en minpunten

Marcel Starren

September 15, 2020

Ze hebben de auto bij mij thuis afgeleverd voor € 25 extra, die ik nog nooit ergens anders heb gezien, en de borg binnen 2 werkdagen (!) Teruggestort. Uitstekende service en de man legde alles grondig en gemakkelijk uit. Bus was schoon en geen verborgen kosten. Absoluut een aanrader! [Google Review]

Plus- en minpunten

Service

Borg

rob schwarz

September 10, 2020

Snelle Service en Borg terug binnen 1 dag! Last-minute op zondagmiddag moest ik nog een busje hebben (Sprinter), en Buster Rent was het enige bedrijf waar ik snel bij terecht kon. Busjes waren schoon en de persoon die mij hielp was uitermate vriendelijk. Grootste voordeel was dat ik mijn borg de volgende dag alweer terugkreeg! [Google Review]

Plus- en minpunten

Personeel

Borg

Jiani BaitaIi

August 20, 2020

Goeie verhuurbedrijf goede prijzen. [Google Review]

Plus- en minpunten

Cindy Penders

August 15, 2020

Schappelijke prijzen. [Google Review]

Plus- en minpunten

Schappelijke prijzen

Oliver Gurney-Champion

July 17, 2020

Goedkoopste auto's, maar niet van de beste kwaliteit. Voor de onze was de airco kapot en er zaten wat lampjes op het dashboard waarvan we dachten dat de kat de olie nodig had ververst. Ook zat er achterin gebroken glas. Aan de andere kant zijn ze goedkoop. [Google Review]

Plus- en minpunten

Can Gundogan

May 20, 2020

[Google Review]

Plus- en minpunten

''

May 16, 2020

Zeer scherp geprijsd en kilometervrij. Bus was echt smerig. Nadeel van kilometervrij en de lage prijzen. Medewerker/eigenaar uitermate behulpzaam. Dus eigenlijk 5 sterren en alleen de bus zelf (nieuwste Sprinter) zat vol met snot, hondenharen en koffie. [Google Review

Plus- en minpunten

Vera Kennis

April 20, 2020

[Google Review]

Plus- en minpunten

Jamie S

April 17, 2020

[Google Review]

Plus- en minpunten

Mattia di benedetto

April 15, 2020

Geen duidelijke deal (ze belden de dag ervoor voor het veranderen van prijs en voorwaarden) auto met kapotte lamp, vies en ik moest 3 keer bellen om mijn aanbetaling terug te krijgen. [Google Review]

Plus- en minpunten

Floor Schade

March 20, 2020

[Google Review]

Plus- en minpunten

Marsel van der Zijden

February 28, 2020

Ruime auto goede prijs en snel te regelen. [Google Review]

Plus- en minpunten

Auto

Prijs

greg behr

February 19, 2020

Ik heb hier een busje gehuurd voor een verhuizing van Friesland naar Amsterdam. Kilometers vrij was dus geen overbodige luxe. Het afhalen ging snel en soepel. Vriendelijk personeel. Aangezien het type bus dat ik had gereserveerd nog niet was teruggebracht kreeg ik zonder problemen een grotere aangeboden. Goede service. De eigenaar kwam ook even langs. Aardige vent en gepassioneerd ondernemer. We deelde de passie voor water- en wintersport dus de totaal beleving was top. De bus was netjes en reed prima. Afleveren ging ook erg snel. Ik ga hier zeker vaker huren. [Google Review]

Plus- en minpunten

Kilometer vrij

Personeel

The North Shore

February 17, 2020

Goede prijs, prima service. Schone en nieuwe bus. [Google Review]

Plus- en minpunten

Prijs

Service & Diensten

Andere autoverhuurbedrijven in de buurt

blabla
LeasyTime B.V.
Turbinestraat 6, 1014AV, Amsterdam