Hertz Amsterdam Centrum

Dit is mijn bedrijf!

Gemiddelde score van 7.7 uit 14 beoordelingen

Over Hertz Amsterdam Centrum

Hertz Amsterdam Centrum, centraler kan het niet. Gelegen in het hart van Amsterdam op de Overtoom, naast het Vondelpark. Voor bezoekers die al in de stad zijn, is de vestiging op de Overtoom een uitkomst. De centrale ligging, parallel aan het Vondelpark, biedt een uitstekend begin- en eindpunt voor uw tijd in Amsterdam. De Overtoom is al sinds 1515 een belangrijke weg in de hoofdstad, genoemd naar een overhaal oftewel overtoom over een dam.

Vind jouw busje

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00 
Zaterdag: 08:00 - 14:00
Zondag:  09:00 - 14:00

Overtoom 333, 1054JM, Amsterdam, Netherlands

Er zijn 14 beoordelingen voor Hertz Amsterdam Centrum.

Simon

June 24, 2021

Plus- en minpunten

Daniel

May 26, 2021

I did get the full insurance just because I know how renting companies are. I even like this got an invoice of double the price for supposedly scratches on the side, which of course not real, or not me. After calling and say that I am even full insurance they took it back. Also took a picture of the gas I used and they charged me 10 litters which also pretty excesive for a 3 hours usage. It does not surprise me to be honest.

Plus- en minpunten

Wrong charge

More gas than expected

R. Dasbach

May 19, 2021

Via leasytime bus van 6m3 gehuurd bij Hertz verhuur. Prima bus was nagenoeg nieuw, schoon van binnen. Op de bus totaal niets op te merken. Reservering door leasytime ook perfect en goede communicatie. Minpunt was de vriendelijkheid van de vrouwelijke medewerker bij het terugbrengen vlak voor sluitingstijd bij Hertz. Ze had de systemen al afgesloten zodat afhandeling niet mogelijk was. Dit gebeurd pas een dag later electronisch.

Plus- en minpunten

Netheid van de bus

Snelle respons met bevestiging reservering

Arno

May 11, 2021

Via Leasytime een busje gehuurd bij Herz, dit ging erg gemakkelijk. Vanwege een late reservering was het verzochte busformaat niet beschikbaar, voor dezelfde prijs heb ik een maat groter (en erg mooie) bus kunnen huren.

Plus- en minpunten

mooie bus

prettige uitleg

Jenny v Hoorn

April 09, 2021

Plus- en minpunten

Goede gloed nieuwe bus

Goed geholpen en snel

Jeroen

March 29, 2021

Ik heb veel busjes gehuurd, maar dit was toch uniek. Een hagelnieuwe bus, automaat, met dode hoek alarmlichten en vele andere technische snufjes. Aziz van de balie was erg vriendelijk (hoop dat ik het goed schrijf). Wachttijd was ok.

Plus- en minpunten

Nieuwe bus

Service

Yusri

March 15, 2021

Wederom tevreden met de gehuurde bus. Alleen jammer dat ie voor 2 uur terug moet zijn in het weekend, maakt de planning met verhuizing wat lastiger.

Plus- en minpunten

Voldoet aan verwachtingen

Goede prijs

Inleveren voor 14.00 in het weekend

Yusri

February 22, 2021

Deed precies wat het moet doen naar mijn gevoel

Plus- en minpunten

Deed wat het moet doen

Mhamed

February 14, 2021

Plus- en minpunten

niet gereageerd op mijn verzoek

Ik had een busje nodig voor mijn verhuizing, maar ze hadden niets.

Jelle

January 05, 2021

Ik had een busje nodig voor mijn verhuizing, maar ze hadden niets.

Plus- en minpunten

Geen busje beschikbaar

Tom

December 30, 2020

Vriendelijke medewerkers, vlotte service, iedereen heeft kennis van zaken. Alleen ben ik bij Hertz na drie keer huren al evenveel keren verrast door extra kosten, die de huurprijs al snel kunnen verdubbelen. Voorbeeld: ik huur vaak een auto om naar België te rijden. Dit liet ik vallen bij mijn laatste bezoek, waarop ik prompt een rekening kreeg van €15 extra "Cross border fee". Nooit eerder betaald, terwijl ik toen net zo goed naar België reed. Als de tank niet 100% vol is (geldt ook voor elektrisch rijden) betaal je de nieuwe benzine aan 3x de normale prijs. Zo voel je je telkens wel bedrogen. Als ik het kan vermijden huur ik hier niet meer. [Google Review]

Plus- en minpunten

Vriendelijke medewerkers

Vlotte service

Verborgen kosten

Jacqueline

March 01, 2020

Snel, vriendelijk en zeer goed geprijsd. Top! [Google Review]

Plus- en minpunten

Vriendelijk

Goed geprijsd

A. B.

January 04, 2020

Zit hier altijd snel in de auto en ben snel op weg. Ook inleveren gaat erg vlot en de auto’s zijn meestal prettig geprijsd. Alleen jammer dat bij het reserveren niet altijd de km’s onbeperkt zijn. In het weekend wel, maar doordeweeks gelimiteerd. [Google Review]

Plus- en minpunten

Snel ophalen en inleveren

Km's niet onbeperkt

TJ B

January 04, 2019

Vlotte afhandeling. Bij afgifte van een auto, zou standaard de vraag moeten zijn of de knoppologie duidelijk is. Auto's kunnen behoorlijk verschillen. [Google Review]

Plus- en minpunten

Snel ophalen en inleveren

Autos verschillen

Geen uitleg

blabla
LeasyTime B.V.
Turbinestraat 6, 1014AV, Amsterdam