Alles over een 7 persoons busje huren.

7 persoons busje huren? Er passen 7 personen in dit busje, inclusief de bestuurder. Ook heeft dit busje een laadruimte van 3m3 tot 4m3. Ideaal om koffers of ander materieel mee te nemen.

 • Gemiddelde afmetingen laadruimte:
  0.8m L x 1.25m B x 1.3m H
 • Aantal personen: 7 inclusief bestuurder
 • Brandstof: Diesel
 • Rijbewijs: Standaard B rijbewijs

Prijs van een 7 persoons busje

80 - 110 (dagprijs)

Een 7 persoons busje huur je al vanaf 79 euro per dag. Voor een weekend betaal je ongeveer 200 euro. Als je een busje wilt huren in het hoogseizoen, reserveer dan op tijd. De vraag naar de busjes is hoog en de kans bestaat dat jouw ideale busje al verhuurd is.

Rijden in een 7 persoons busje

Ben jij van plan om in een 7 persoons busje te rijden? Dan hebben wij een paar tips voor je.

 • Tip 1 Houd rekening met je draaicirkel.
  Zorg ervoor dat je wat later instuurt, zo heb je genoeg ruimte om de bocht te maken.

 • Tip 2 Gebruik je spiegels.
  Je hebt ze nodig omdat je minder zicht hebt. Stel ze dus goed in. De laadruimte van busjes zijn vaak niet doorzichtig, achterom kijken heeft dus weinig zin.

 • Tip 3 Let op de hoogte van je bus.
  De doorrijhoogte van sommige wegen kan laag zijn. Ook kun je met busje niet in alle parkeergarages parkeren. Hotels hebben soms lage parkeergarages. Bovenhoofdse schade wordt vaak minder verzekerd omdat dit schade is die makkelijk te voorkomen is. Informeer van te voren naar de hoogte van je routes.

Kilometervrij busje huren of juist niet?

Wanneer je veel kilometers gaat rijden in dit busje, bijvoorbeeld naar je wintersportlocatie of een roadtrip, kan het verstandig zijn om een kilometer vrij busje te huren. Een kilometervrij busje kost vaak ongeveer 20 euro per dag extra. Daarnaast kost een extra kilometer bij een niet kilometervrij busje vaak ongeveer 20 eurocent extra. Dit betekent dat het vanaf 100 extra kilometer per dag goedkoper is om een kilometervrije bus te huren. Let er op dat de prijzen verschillen per verhuurder.

Alternatieven

Toch met meer of minder mensen op reis? Of extra laadruimte nodig? Kies uit één van de onderstaande busjes die veel worden gehuurd.

6 persoons busje huren

Vanaf € 69 per dag

6 persoons bus
9 persoonsbus huren

Vanaf € 89 per dag

9 persoons bus
9 persoonsbus verlengd huren

Vanaf € 89 per dag

9 persoons bus verlengd
Direct huren
LeasyTime B.V.
Turbinestraat 6, 1014AV, Amsterdam